Catering in Amersfoort, Utrecht, Soest, Baarn & omgeving! Bekijk al onze bezorglocaties

Bedrijfscatering midden Nederland

Bedrijfscatering midden Nederland

Alpha Catering Lunchline
Bent u op zoek naar professionele bedrijfscatering in midden Nederland? Dan kunt u terecht bij onze Alpha Catering Lunchline. Wij zijn te vinden in Utrecht, Soest en Amersfoort. Wij houden ons al geruime tijd druk bezig met het bereiden van gezonde en gevarieerde lunches voor zowel bedrijven als particulieren.

Professioneel team
Onze bedrijfscatering in midden Nederland wordt tot in de puntjes voor u verzorgd. Wij werken met een ervaren en professioneel team van koks, cateringmedewerkers, logistiek medewerkers en kelners. Wij kunnen dagelijks bij uw bedrijf een verantwoorde lunch op kantoor leveren. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een biologische lunch, volledig bereid met biologische producten die vers van de boerderij af komen. Alpha Catering biedt ook de mogelijkheid om het gehele beheer van uw kantine over te nemen. Wij werken waar mogelijk met dagverse producten zoals groenten en fruit. Ons assortiment wordt met regelmaat geëvalueerd en vernieuwd.

Belangstelling?
Wenst u meer informatie over onze Alpha Catering Lunchline? Lees meer over onze diensten op deze website. Voor overige vragen kunt u bellen naar onze kantoren in Amersfoort, Utrecht of Soest.

Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Wij bieden u gezonde, variërende lunches, buffetten en salades. Indien u wenst om een bestelling te plaatsen kunt u de door u gewenste producten online bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Kijk eens verder op de volgende interessante pagina's:
Belegde broodjes Amersfoort, Bedrijfscatering Utrecht, Broodjes bezorgen Amersfoort, Lunch Amersfoort, Lunch Utrecht, Luxe belegde broodjes, Kantinebeheer, Lunch op kantoor, Gezonde lunch Amersfoort, Lunchbuffet Utrecht.

Kijk ook eens bij
Alphacatering
Maaltijdspecialist
Alpha Events
Marktplaats Duurzaam Inkopen
MVO Nederland
Alpha Catering
Peter van den Breemerweg 15
3768 MP Soest
035-601 40 82
info@alphacatering.nl
Calamiteiten & Spoedbestellingen
06 38 02 68 58
Contact
Wij zijn u graag van dienst:
- Neem contact op