Catering in Amersfoort, Utrecht, Soest, Baarn & omgeving! Bekijk al onze bezorglocaties

Over Alpha Catering

Over Alpha Catering

"Bedrijfscateraars, gespecialiseerd in lunchverzorging, maaltijden en receptieverzorging  voor de zakelijke markt".

Onze bedrijfsvoering is uit idealisme gebaseerd op duurzaamheid. Wij zetten hoog in op Maatschappelijk verantwoord ondernemen ofwel Mvo. Hierbij zijn uiteraard de kwaliteit en continuïteit van onze eindproducten de belangrijkste uitgangspunten.

Of uw wensen uitgaan naar lunches, een koffietafel, (lunch)buffetten, receptieverzorging  of het beheer van uw bedrijfskantine; Uw opdrachten worden met plezier en kunde verzorgd. Er staat een enthousiast team klaar van professionele koks, kelners, catering- en logistiek medewerkers.

In combinatie met het gebruik van goede en verse producten bereiden wij voor vele vaste en incidentele klanten in de regio's Amersfoort en Utrecht, dagelijks een smakelijke en verantwoorde lunch.

Onze salades en rauwkosten worden samengesteld met dagverse groenten en seizoensproducten. Met regelmaat oogsten wij biologische producten "van de koude grond". Daar waar mogelijk maken we gebruik van Fair-trade producten.

Bij onze lunches leveren we standaard biologische melk en karnemelk uit de "Weerribben". Uw lunches worden uitgevoerd met "Beemsterkazen van de Cono". Deze kaas spreekt voor zichzelf in smaak en in de Mvo-gedachte, door toepassing van het caring-dairy principe. Ook gebruiken wij het "Soester scharrelei" afkomstig van ambachtelijke boerderijen in de directe omgeving.

Onze koks bereiden fijne huisgemarineerde kipfilet, rosbief, gegrilde procureur en een keur aan andere vleeswaren, zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Uiteraard besteden we veel aandacht aan onze broodsoorten. Met regelmaat vindt U op tafel biologisch brood, "Het Beste Brood", maar altijd ambachtelijk bereid brood met aandacht voor variatie en duurzame herkomst.

Deze producten en meer vindt u terug in uw:

Catering Amersfoort | Bedrijfscatering midden Nederland | Belegde broodjes Amersfoort | Duurzaam eten Amersfoort |

Catering Utrecht | Catering Amersfoort | Catering Soest | Broodjes in Amersfoort | Broodjes in Soest | Broodjes in Utrecht

Kijk ook eens bij
Alphacatering
Maaltijdspecialist
Alpha Events
Marktplaats Duurzaam Inkopen
MVO Nederland
Alpha Catering
Peter van den Breemerweg 15
3768 MP Soest
035-601 40 82
info@alphacatering.nl
Calamiteiten & Spoedbestellingen
06 38 02 68 58
Contact
Wij zijn u graag van dienst:
- Neem contact op